Post by tesecdiecanta on Feb 18, 2022 11:58:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené krystaly ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
スポンジ・ボブ : カニカーニ・クックオフ ミニゲーム ybm
Pro tuhle hru jsem se zaregistrovala a nelituji! Je to snad ta nejlepší hra o vaření. Jen by to chtělo více oblečků a zákazníků by se měli o trochu víc hýbat jinak je to vážně super.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual dtw
Po nějaké době hraní zde je moje recenze na tuto hru - Poutavá a zajímavá - dobrá grafika a zatím jsem nenarazil na žádný technický problém. Špatný - způsob podávání jídla ve zvěři je náhodný, což není založeno na principu „kdo dřív přijde, ten dřív mele“, ani na žádném pořadí, které je málo trpělivé. - při nákupu vylepšení kuchyně jsme nuceni používat diamanty+zlato. Bylo by lepší, kdyby diamanty mohly být rezervovány pro boostery. - obtížné splnit výzvy, jako je vítězná série bez boosterů v určitých lvl
SpongeBob: Krusty Cook-Off Alkalmi oqfl
Dobře, upřímně, tato hra je opravdu opravdu zábavná a chci hrát dál, ale jsou tu 2 velké problémy. 1. Nedělejte upgrady kuchyně také potřebují drahokamy, jako to dává smysl pro kosmetické předměty, ale když je tak těžké je získat bez skutečných peněz, neměli byste je potřebovat k postupu ve hře. 2. Přestaňte vkládat náhodné reklamy po úrovních, rád se dívám na reklamy, abych získal coiny navíc atd. (k čemuž je tolik příležitostí), ale je opravdu otravné být nucen sledovat reklamy navíc.
Návykovka. Bohužel je tam moc reklam..
Načítání hry chvíli trvá (což může být nebo nemusí být moje spojení). Ale někdy mě to při načítání odhlásí ze hry a někdy se můj postup neuloží. Navíc trpělivost zákazníků klesá příliš rychle, ale to může být jen můj názor. Je to také zábavná hra, ale je těžké nasbírat spoustu diamantů a lístků, abyste si mohli koupit věci, které potřebujete, ale pokud je nemáte, může být těžké dokonce vyhrát hru, aniž byste plýtvali boost-upy.
Doporučuji tuhle hru
Nic moc
SpongeBob: Krusty Cook-Off የተለመደ cshc
SpongeBob SquarePants - Season 5 - Prime Video
Hraní hry je dobré, musíte si kupovat drahokamy, abyste si to užili, a čekat na upgrade položek, jakmile za ně zaplatíte, pokud neutrácíte bakterie, abyste proces urychlili. Určitě vás hledá, abyste utratili spoustu peněz. Nejen platit za výhru, ale doslova platit za hru
Toca Life World: Build stories חינוכי ulp
Na obrazovce načítání se nikdy nedostane přes 5 %. Zavřete a znovu otevřete, vymažte mezipaměť, odinstalujte a znovu stáhněte, nic nefungovalo.
Je to zábavná hra a opravdu se mi líbí, ale zdá se mi, že úrovně jsou bez důvodu příliš těžké. Velmi vás to odradí od hraní, když nemůžete postoupit ve hře na klepání, abyste zabili čas. Přehrál jsem 2. úroveň na události několikrát, aby mi to stále selhávalo. Proč mi dát určitý počet zákazníků, ale ne dost na to, abych splnil cíl $$ ani po několika pokusech a na úrovni 2?
Tato hra je docela dobrá a spongebob squarepants byla moje oblíbená show
Hra se mnou fungovala bezchybně, pak najednou včera vyskočila aktualizace a nejde nainstalovat, odinstaloval jsem hru a snažil jsem se to opravit a nyní nelze hru znovu stáhnout!!
Zábavná hra, která má v poslední době několik chyb na vyšších úrovních prvního stojanu, hra má tendenci nepostupovat zpět do oblasti úrovně. Po dokončení úrovně se zobrazí vaše vydělané mince, úsměvy, postup v hodnosti atd., ale když kliknete na pokračovat, vrátí se zpět do oblasti, kde podáváte jídlo zákazníkům, a nehýbe se, nelze ani kliknout pauza nebo tak něco. Musím hru zavřít a restartovat.
Byla to dobrá hra a nevím, proč lidé říkají, že v aplikaci přichází několik reklam. A je lepší než minulý rok Tuto aktualizaci jsem si stáhl, aktualizace je tak skvělá, úrovně jsou náročné a baví mě to než minule rok si mohu přizpůsobit postavy, tato hra je tak zábavná a přeji si, aby byla lepší než kdy předtím!
Pokud tato závada přestane, aktualizuje to na pět hvězdiček. Obvykle nemám žádné problémy, ale dnes se to dvakrát skončilo uprostřed hry.
Hcasd
Pro mě oddychová a relaxační hra se SpongeBobem.Nemohu si pomoci,je fakt, že diamanty se získávají hodně těžko, což mi tak trochu vadí.Ale jinak jsem spokojená, doufám, že tam přibude i restaurace či stánky kde se bude dát vařit.
Tuhle hru strašně moc miluji! Naučíte se vařit a spoustu dalších věcí! Získejte tuto hru hned teď! Vážně, je to zdarma! Slib mi, je to zábava! Tak ahoj!!!
Ještě jsem to nezkoušel ale zatím dobře.
Hra šla bez problémů až po Sandy, kde mi to seklo na rozhovor a od té doby se to nehlo. Nejde z toho vyjet abych si aspoň zahrála u SpongeBoba nebo u pana Krabse. A nechce se mi to odinstalovat a začínat od začátku, když už jsem daleko. Nebýt této chyby, tak máte plný počet hvězdiček.
stáhnout Pancake Run by VOODOO apk nejnovější verzi ...
Je to skvělá hra.. žádný zvláštní problém pro mě 👍🏻
Je to opravdu dobrá hra a jsem si jistý, že by ji měli hrát ostatní Pokračujte v dobré práci ☺️
SpongeBob: Krusty Cook-Off APK. 2021-12-23. SpongeBob: Krusty Cook-Off · Apk Services Installer Instrukce K Instalaci Split APKs (App
Tuto hru mám moc rád, ale upgradovat nějaké položky trvá dlouho. Mám spousty, spousty mincí, ale fakt, že potřebujete JAK coiny, tak drahokamy, které je mnohem těžší získat, aniž byste si něco kupovali, je opravdu na hovno. Pravděpodobně brzy přestanu hrát, protože nemohu porazit žádné úrovně bez dalších upgradů. Došly mi drahokamy, a i když mám 50 000 coinů, nemůžu se nikam dostat. Je to zábavná hra a opravdu se mi líbí i mini příběh, ale jsem frustrovaný ze sbírání drahokamů!!!
Dost zábavná hra. Řeknu, že hra, která mi doslova říká, abych utrácel peníze, je frustrující. Jsem rád, že budu brousit o drahokamy/mince potřebné k upgradu. Nechci otravné blikající vykřičníky, které mi říkají, abych to zvážil, můj názor to nezmění.
Je super mě Teda osobně baví doporučuji si tuhle hru stáhnout🙂
Velmi dobrá hra nemám co vytknout
byla zábava až do aktualizace, už se nedá hrát
Zábava, ale potřebuje práci. Hra je závadová (způsobuje prohru) a velmi špatně zaostává. Aktualizujte také, je polovina ledna a stále se zobrazuje obrazovka načítání prázdninové události.
Nechce mě to pustit do hry!!!!! NESTAHOVAT!!!!!
Je to blbá hra ani sei nerozjela je to hruza !👎👎👎👎👎👎👎👎👎A proto davam 1 ⭐ 😡 chťela sem dat 0⭐
Dobrý ale ty úrovně mi přijdou hrozně těžké
Hra by byla dobrá, ale tak příšerně seká a vypíná a je plná reklam, že se to nedá v určité úrovni hrát.... Jedno veliké zklamání
13 tipů pro nahrávání lepších videí na Galaxii - AndroidHow
Je to z dobrá hra vaří se tam ale že začátek děláte palačinky ale potom krabí hambáče Vůbec se to neseka.
Skvělá hra, jen problémy s mnoha reklamami, hra se čas od času náhodně zavírá a zamrzá a snaží se dostat do různých světů. Například právě teď se snažím stáhnout Krustyho Kraba, ale pokaždé, když to zkusím, vždy zůstane na 0 procentech.
Toto je moje oblíbená hra na vaření, hraní této hry je zabijákem času a je návykové hrát 🥰🥰
Hrajte, abyste vyhráli. Hrál jsem tak tvrdě a snažil jsem se vyhrát a zůstal jsem na úrovni. Nemůžu najít Sandy. Vložili jste 5 $, abyste to zkusili a pokračovali ve hře.
to je tak skvělá hra, miluji ji, je to trochu těžké, ale když je to těžké, je to pro mě zábavnější, takže tohle je hra nejlepší, kterou musíte vyzkoušet doufám, že ji budete milovat také jako já, ahoj
Má ještě někdo technické problémy? Právě jsem si stáhl tuto hru, ale Ling právě odemkl kraba Krusty, když tam jdu, nic se nenačte, když jdu na upgrade, není tam nic než bílé krabice. Jděte hrát úroveň tam žádné přísady a prostě to zamrzí, nemůžu najít, kde ve hře to nahlásit. Hra se mi taky moc líbila.
Hra je tak dobrá, že se mi líbí, můžete udělat 2. sezónu této hry, prosím
Angličtina - Uniepedie
Ahoj, dávám 4 hvězdičky, protože to dlouho trvá stahování jenak dobrá hra 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 ...................
Hra je zpočátku zábavná, ale v určitém bodě už nemůžete nic vylepšovat. K upgradu potřebujete drahokamy a peníze. Vyhráváte peníze v každé hře, ale ne drahokamy; takže abyste prošli úrovní, museli byste si koupit drahokamy pro upgrade.
V roce 2020 jsem měl účet, na který jsem několikrát utratil peníze a byl na tak vysoké úrovni, že další úroveň ještě nevytvořili. Kvůli problémům s mým telefonem jsem musel odinstalovat aplikaci, zatímco jsem čekal na vytvoření další úrovně. Flashnout dopředu do roku 2021, znovu si stahuji hru a začalo mi to znovu s úrovní 1!!! Všechny peníze a ztracený čas. Chci vrácení peněz nebo přístup ke svému starému účtu!!